UNA JOVE PROMESA BRILLA A TRAVÉS DELS ULLS D'UNA ALTRA DONA FOTÒGRAFA, PREMI CATALUNYA 2014.

Compartir

Notícies » UNA JOVE PROMESA BRILLA A TRAVÉS DELS ULLS D'UNA ALTRA DONA FOTÒGRAFA, PREMI CATALUNYA 2014.
UNA JOVE PROMESA BRILLA A TRAVÉS DELS ULLS D'UNA ALTRA DONA FOTÒGRAFA, PREMI CATALUNYA 2014.
16/11/2023

La fotografia ha estat tradicionalment una afició/ocupació d'homes. Per què? Doncs des de la FCF no es vol fer judici de valor de per què ha succeït aquest fet.

Els temps canvien, la societat també i va evolucionant...

 

La nostra missió és fer valdre el treball de les entitats i membres que la componen.

 

Una d'aquestes membres és Vicky Planas Salvador, Premi Catalunya 2014.

 

Amb motiu de la Fira de Novembre de Vilanova i la Geltrú va ser convidada pel Col·lectiu fotogràfic Fotoitaca per impartir un taller sobre la fotografia d'autor.

 

Per arribar a explicar la seva obra, amb la que va guanyar el tan desitjat Premi Catalunya atorgat per la FCF, Vicky va realçar el treball d'una altra jove promesa de la fotografia: Olaia Macías Rubio (@huertaderegletas), convidada enguany al 13è Congrés de Jurats organitzat per la FCF i del qual queda comprovada la seva aplicació pràctica.

 

Aquest taller va ser una mostra de com d'útil i enriquidors són aquests Congresos de Jurats que donen a conéixer el treball bons fotògrafs en actiu del panorama nacional i internacional, que pretenen ser formació i inspiració per a les entitats i membres que componen la gran família de la FCF.

 

Al taller també va estar present un altre Premi Catalunya, en aquest cas 2021: Toni Barbany Bosch.

 

Va ser una exposició enriquidora per a la majoria dels assistents, alguns presents el dia 23 de setembre al Congrés de Jurats i d'altres sorpresos gratament per aquesta jove promesa de la fotografia d'autoretrat en entorns naturals, tal com ella mateixa es defineix, que va brillar a través dels ulls d'una altra gran dona fotògrafa membre de la Secció fotogràfica de l'Institut d'Estudis Sitgetans.

 

A continuació teniu una mostra de com Vicky va començar la seva presentació.

 

Gràcies a les dues per compartir el vostre art.