FESTIMATGE 2019, Festival de la Imatge de Calella del 6 al 28 d'abril

Compartir

Agenda » FESTIMATGE 2019, Festival de la Imatge de Calella del 6 al 28 d'abril
FESTIMATGE 2019, Festival de la Imatge de Calella del 6 al 28 d'abril
6 abr. 2019 - 00:00 a 28 abr. 2019 - 00:00
+Afegir al meu calendari
 (Calella)
El FESTIMATGE 2019, Festival de la Imatge de Calella arriba a la seva XIV edició i del 6 al 28 d’abril Calella torna a convertir-se en la ciutat de la imatge, punt de trobada obligat per a tots aquells que estimen la fotografia i el cinema.
 
Exposicions de fotografia, projeccions de curtmetratges i pel·lícules en 9,5mm, tallers de fotografia i de cinema, xerrades, mercat del col·leccionista... Aquestes i altres activitats es podran veure i gaudir en diferents espais del municipi, durant tot el mes d’abril.
 
El tret diferenciador del FESTIMATGE és que incorpora activitats tant de cinema com de fotografia, característica que el fa ser únic a Espanya i el converteix en un referent del sector de la imatge fixa i en moviment. Així, durant el mes d’abril Calella és imatge, imatge en moviment i amb so, o imatge estàtica i en silenci; però, en definitiva, imatge per gaudir del valor i la força de la mirada de l’altre.
  • XLVI Trobada Internacional de Cinema 9,5
  • XLIII Trofeu Torretes de Fotografia
  • XXV Trofeu Torretes de Curtmetratges
    El FESTIMATGE està organitzat per Foto-Film Calella i l’Ajuntament de Calella. L’extens programa que ofereix, que incorpora activitats gratuïtes per a totes les edats, fan que Calella es converteixi cada mes de abril en el referent i el punt de trobada cultural per als aficionats al món de la imatge.
    Per mes informació http://www.festimatge.org