40 ANYS CEJFEJANT: UNA MIRADA A TRAVÉS DEL TEMPS. 40 ANYS DE FORMACIÓ TRANSFORMADORA. AFOCER

Compartir

Notícies » 40 ANYS CEJFEJANT: UNA MIRADA A TRAVÉS DEL TEMPS. 40 ANYS DE FORMACIÓ TRANSFORMADORA. AFOCER
40 ANYS CEJFEJANT: UNA MIRADA A TRAVÉS DEL TEMPS. 40 ANYS DE FORMACIÓ TRANSFORMADORA. AFOCER
01/02/2024

 

 

 

 

 

 

 

 

AFOCER col·labora amb el Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (CEJFE), del Departament de Justícia, Drets i Memòria de la Generalitat de Catalunya.

 

Dimecres dia 31 de gener, es va celebrar la presentació del Curs Acadèmic 2024 del Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada. Com a acte final d'aquesta presentació, el CEJFE va inaugurar l'exposició fotogràfica "40 anys CEJFEJANT: una mirada a través dels temps".

 

Aquesta mostra, comissariada per Glòria Molina, de l'àrea de Comissariat d'Afocer, celebra els 40 anys del CEJFE, amb una selecció de quaranta fotografies, oferint una visió única de la història i l'impacte del CEJFE.

Des de les seves primeres aportacions fins als projectes més recents, aquestes imatges copsen moments significatius de l'evolució del centre des de l'any 1983.

 

La mostra estarà oberta al públic a la Sala d'Exposicions del CEJFE a partir del dia 1 de febrer fins l'abril de 2024.

Trobareu més informació sobre aquest acte al següent enllaç al web del CEJFE:

Inauguració Curs 2024 - CEJFE EXPOSICIÓ "40 anys CEFJEJANT: una mirada a través del temps" Sala d'Exposicions Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada del dia 1 de febrer fins a l'abril de 2024. C/ Pau Clarís, 158 - Barcelona Horari: dilluns a divendres, de 9:00 a 19.30 h.