AF SANT JUST. XERRADES FOTOGRÀFIQUES DESÈ ANIVERSARI

Compartir

Notícies » AF SANT JUST. XERRADES FOTOGRÀFIQUES DESÈ ANIVERSARI
AF SANT JUST. XERRADES FOTOGRÀFIQUES DESÈ ANIVERSARI
12/03/2021
El companys de l'Agrupació Fotogràfica Sant Just ens passen aquesta informació per si és del vostre interès. Pensem que és una bona iniciativa per celebrar el desè aniversari de la seva entitat i agraïm que ho facin extensiu a la FCF.
 
ELS GRANS FOTÒGRAFS QUÈ FAN, PERQUÈ HO FAN, QUÈ ELS MOTIVA, COM HO FAN...?
Les respostes les tindrem en el cicle que l’Agrupació Fotogràfica Sant Just ha organitzat pels propers mesos, al que ha convidat a fotògrafs de prestigi i que ha anomenat Xerrades Fotogràfiques X Aniversari.
Aquestes xerrades fotogràfiques s’emmarquen en els actes per celebrar el 10è aniversari de l’entitat creada el 2011. Davant la impossibilitat d’organitzar actes presencials, l’AF Sant Just ha optat en aquesta ocasió per les sessions on-line.
Les connexions es faran totes en dilluns, de 19 a 21 hores, que és el dia i la hora de la setmana en què l’Agrupació fa les seves trobades.
Tots els socis de l’entitat rebran el link per connectar-se a cada xerrada. Les persones no sòcies que tinguin interès a assistir a les xerrades han de dirigir-se al correu de l’entitat per obtenir la connexió: info@afsantjust.com
El cicle començarà el 22 de març amb el fotògraf, comunicador i escriptor TINO SORIANO. És posseïdor de nombrosos reconeixements nacionals i internacionals, ha estat premiat per la Unesco en diverses ocasions i també va ser recipient del prestigiós Lente de Plata Mexicano. Tino Soriano posseeix a més cinc guardons Fotopress, Fotògraf Espanyol de l’Any Fujifilm 1995, NikonPro-2002, Canon-Europa, la distinció humanista “The Essence of Humanity” de Nova Zelanda i el trofeu fotoperiodístic més prestigiós del món, el World Press Photo-1999 en la categoria Art.