CANAL 50MM TV. CRÒNICA DE LA ENTREVISTA A LLUÍS REMOLÀ, PREMI CATALUNYA 2019

Compartir

Notícies » CANAL 50MM TV. CRÒNICA DE LA ENTREVISTA A LLUÍS REMOLÀ, PREMI CATALUNYA 2019
CANAL 50MM TV. CRÒNICA DE LA ENTREVISTA A LLUÍS REMOLÀ, PREMI CATALUNYA 2019
21/10/2020
Tal com us vam informar, el proppassat dia 15 d'octubre va tenir lloc una nova emissió del Canal 50mm TV amb una entrevista en profunditat al guanyador del Premi Catalunya de la FCF 2020, Lluís Remolà.
Després de la presentació del programa per part del president de la FCF, José Antonio Andrés Ferriz, l'entrevista va ser conduïda pel vicepresident de la FCF, Frederic Garrido.
Al llarg de l'entrevista en Lluís Remolà va fer un extens repàs a la seva trajectòria fotogràfica i la seva manera de treballar. També va explicar el com i perquè de la col·lecció que li va valdre aquest important reconeixement.
El programa va comptar també amb breus intervencions d'alguns membres del jurat del Premi Catalunya d'aquesta edició, així com també d'una intervenció del president de l'Agrupació Fotogràfica Sant Just, Joan Elias, entitat a la qual pertany en Remolà.
La part més emotiva del programa va ser, sens dubte, el missatge sorpresa  de les filles del protagonista del programa que van ser, també, les models de la col·lecció guanyadora.
Com és habitual hi va haver espai per respondre algues preguntes fetes pels espectadors.
Va tancar el programa un audiovisual amb una àmplia mostra de l'obra de Remolà.
Si no vau poder veure el programa el podeu recuperar a través del canal de YouTube de la FCF a: https://www.youtube.com/watch?v=U-oz7pF5i7w
Us recomanem vivament que no us el perdeu!
Podeu veure una galeria d'imatges del programa.