CANAL 50MM TV. CURIOSITATS DE FOTOGRAFIA. NADAL 2020

Compartir

Notícies » CANAL 50MM TV. CURIOSITATS DE FOTOGRAFIA. NADAL 2020
CANAL 50MM TV. CURIOSITATS DE FOTOGRAFIA. NADAL 2020
23/12/2020
El proppassat 17 de desembre, tal com havíem anunciat, es va emetre un nou programa del Canal 50mm TV. En aquesta ocasió estava dedicat a “Curiositats fotogràfiques” i pretenia donar idees per regalar o autoregalar de cara a les properes festes nadalenques.
El programa va estar conduit pel Frederic Garrido, Lluís Pérez i Raimon Moreno.
En primer lloc Nuria López ens va presentar el projecte fotogràfic finançat a través de crowfunding per editar el llibre col·lectiu “Pandemia, miradas de una tragedia”.
Va seguir una intervenció d’Esteve Llanes de Foto K on ens va presentar diversos accessoris fotogràfics que podem trobar al seu establiment.
A continuació, M. Antonia García de la Vega ens va presentar el seu llibre de retrats atemporals “Ucrónicos”.
Posteriorment el nostre col·laborador Olympus ens va presentar, a través de Raül Albert Bernabé, les darreres novetats en càmeres d’aquesta marca.
El programa es va cloure amb Tino Soriano que ens va presentar el seu llibre “Curarte, 40 años fotografiando la sanidad española”.
En el transcurs del programa es van unes preguntes sobre la FCF i qui l'encertés tenia la quota federativa de 2021 gratis. El guanyador va ser Ulises Gàzquez Martínez. Enhorabona!
Si no el vau poder veure en directe el podeu recuperar a través del canal de YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=-FOWA7xzSMc
No us el perdeu!
Podeu veure una galeria d’imatges del programa.