CANAL 50mm TV. ENTREVISTA A JORDI SARAGOSSA, FOTÒGRAF ESPORTIU.

Compartir

Notícies » CANAL 50mm TV. ENTREVISTA A JORDI SARAGOSSA, FOTÒGRAF ESPORTIU.
CANAL 50mm TV. ENTREVISTA A JORDI SARAGOSSA, FOTÒGRAF ESPORTIU.
22/04/2021
El proppassat divendres dia 16 d’abril, vam emetre un nou programa del Canal 50mm TV.
En aquesta ocasió vam entrevistar a Jordi Saragossa, fotògraf especialitzat en fotografia esportiva també conegut com el fotògraf de Kilian Jornet. És un dels fotògrafs de l'equip internacional de Salomon Running, captant el dia a dia d'atletes de la talla de Kilian Jornet.
En els transcurs de l’entrevista conduïda per en Frederic Garrido vam poder veure part del seu treball i, més important, l’origen de la seva feina que és més passió que feina. També vam poder conèixer multitud d’anècdotes i també la seva forma de treballar que no és simplement agafar la càmera i posar-se a fer fotos sinó que requereix una preparació prèvia important per poder les millors fotos dels esdeveniments esportius on treballa habitualment.
La part més simpàtica del programa va ser la intervenció de sis nois entre 9 i 12 anys que, a través de les fotografies del Jordi li van fer preguntes sobre la seva feina i sobre què sentia en fer algunes de les imatges.
Si no el vau poder veure en directe us recomanem vivament que no us el perdeu ja que el podeu recuperar a través del nostre canal de You Tube