EL CANAL 50mm TV DONA VEU A LES ENTITATS. AGRUPACIÓ FOTOGRÀFICA SANT JUST.

Compartir

Notícies » EL CANAL 50mm TV DONA VEU A LES ENTITATS. AGRUPACIÓ FOTOGRÀFICA SANT JUST.
EL CANAL 50mm TV DONA VEU A LES ENTITATS. AGRUPACIÓ FOTOGRÀFICA SANT JUST.
29/04/2021
El proppassat 22 d’abril el Canal 50mm TV va donar novament veu a una entitat, en aquesta ocasió a l’Agrupació Fotogràfica Sant Just.
Va conduir el programa en Raimon Moreno, vocal de Comunicació de la FCF. L’espai va començar amb un minut de silenci en record a l’amic i company desaparegut recentment en Miguel Parreño, una gran pèrdua per la fotografia.
Posteriorment, entrant en l’entitat convidada, que aquest any celebra el seu 10è aniversari, en Raimon Moreno va destacar que l’any 2015 l’entitat va rebre el Premi Nacional a la Millor Entitat de la CEF amb només quatre anys d’existència.
El president, Joan Elias, va remarcar que tot i ser una entitat molt jove, i més el 2015, va començar amb una forta empenta i des d'abans, fins i tot, de la creació de l’entitat ja s’organitzava un saló internacional de fotografia, que s’ha anat consolidant, també s’organitza el juny fotogràfic, amb exposicions i molta implicació i col·laboració de l’ajuntament i de la població. El president atribuïa a aquesta activitat aquest important reconeixement tan primerenc.
En Joan Elias va fer un esbós dels pilars principals en que es basa l’èxit de la seva entitat que són, a més dels esmentats, el saló internacional i el juny fotogràfic, l’especial dedicació a la formació fotogràfica dels socis, les exposicions i els concursos socials.
També van anar desgranant detalls de l’organització de l’entitat amb uns audiovisuals il·lustratius, en Víctor Murillo que ens va parlar del començament i desenvolupament del saló internacional i també la Mercè Miralles, en Juan Manchado i en Jaume Cabrera ens van parlar de les diverses sortides i activitats socials que ajuden a fer el grup més compacte i amigable i del desenvolupament dels concursos socials.
Si no ho vau poder seguir en directe us recomanem que recupereu el programa al canal de YouTube de la FCF a: https://www.youtube.com/channel/UC0bFuPiRoDAeuniV3zObX0w
Podeu veure una petita galeria d’imatges del programa: