EL CANAL 50MM TV DONA VEU A LES ENTITATS: PERPIGNAN-PHOTO CULTURE EN CATALOGNE

Compartir

Notícies » EL CANAL 50MM TV DONA VEU A LES ENTITATS: PERPIGNAN-PHOTO CULTURE EN CATALOGNE
EL CANAL 50MM TV DONA VEU A LES ENTITATS: PERPIGNAN-PHOTO CULTURE EN CATALOGNE
11/02/2021
El proppassat 18 de gener es va emetre un altre programa del Canal 50mm TV. Aquesta vegada es encetar una nova temàtica que s’anirà repetint en futures emissions. Es tracta de presentar entitats fotogràfiques de la FCF i parlar amb els seus integrants sobre les activitats d’aquesta entitat.
En aquesta ocasió el programa, conduit pel Lluís Pérez, es va dedicar a l’entitat de nord de Catalunya Perpignan-Photo, Culture en Catalogne. En Jean Saleilles, president de l’entitat, va començar presentant l’entitat i les múltiples relacions que han establert al llarg dels anys amb la FCF i diverses entitats catalanes, amb la CEF i amb altres entitats d’arreu del món.
En un segon bloc, Nathalie Barrière ens va presentar les activitats i una mostra d’obres del grup de fotògrafes de l’entitat.
Posteriorment en Jean Saleilles va presentar un audiovisual sobre Setmana Santa a Perpinyà fet per socis de l’entitat.
En un tercer bloc, Robert Barrière ens va parlar de les activitats dels socis en general.
Per acabar en Jean Saleilles ens va parlar del futur, on va emfatitzar la importància de compartir experiències entre els socis i amb altres entitats. Va anunciar que properament a Vilafranca de Conflent es posaria en marxa un Centre d’Exposicions FIAP que seria el primer de França.
Per acabar el programa en Frederic Garrido va traslladar al Jean les preguntes del espectadors del programa.
Si no vau poder veure el programa en directe en podeu recuperar a través del Canal de YouTube de la FCF: https://www.youtube.com/watch?v=H4CxN0IyC8U
No us el perdeu!
Podeu veure una galeria d’imatges del programa.