EnfocAH

Compartir

Notícies » EnfocAH
EnfocAH
23/11/2022

 

Estem molt feliços de compartir amb vosaltres que la setmana vinent el nostre projecte EnfocAH celebrarà en el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona CCCB) dues activitats que no us podeu perdre:
 
- El dimecres 30 de novembre de 19 a 20.30 h, els fotoperiodistes Santi Palacios i Ricardo García Vilanova conversaran amb la nostra companya de Comunicació Operacional Tamara Saeb, sobre la cobertura periodística sense precedents que ha generat la guerra a Ucraïna en la taula rodona ‘El fotoperiodisme en la guerra d'Ucraïna’, organitzada en col·laboració amb Photographic Social Vision i el CCCB en el marc de World Press Photo 2022. En finalitzar el debat, els assistents podran visitar l'exposició gratuïtament. Entra gratuïta prèvia inscripció i l'esdeveniment s'emetrà en streaming a través d'aquest enllaç.
- La segona activitat serà el 2 de desembre de 19 a 20.30 h. Per segon any consecutiu, l'esdeveniment Instants d'un món imperfecte fusionarà música en directe i projecció de fotografies humanitàries en una experiència única. Entrada gratuïta prèvia inscripció.
En aquesta ocasió, Depedro, Ede, Agnès Algueró, Anna Ferrer, Gani Mirzo, Sergio Gassmann, beGun i Paolo Angeli han posat banda sonora original a les cobertures fotogràfiques que Albert González, Sara Creta, Atul Loke, iAko M. Randrianarivelo, Pablo Garrigós, Aurelie Baumel, Pablo Tosco i Giulio Piscirelli han realitzat en diverses crisis humanitàries en les quals treballem.
A més de projectar aquestes vídeocoberturas, comptarem amb interpretacions musicals en directe, diàlegs sobre els processos de creació d'aquestes peces amb alguns dels seus creadors i sobre les temàtiques de les cobertures fotogràfiques. Un d'aquests diàlegs serà amb Paula Farias, ex presidenta de Metges Sense Fronteres i escriptora, en el qual abordarem tant la situació de les persones migrants al Mediterrani com del procés creatiu i les narratives en les quals s'entrecreuen ficció i realitat.
 
Tots dos esdeveniments són d'entrada gratuïta prèvia inscripció i tindran lloc a la Sala Teatre del CCCB.
 
Tant de bo pugueu venir a gaudir d'aquests esdeveniments en el CCCB. Si no, recordeu que un d'ells es pot continuar en línia.