JUNY FOTOGRÀFIC SANT JUST DESVERN 2016

Compartir

Notícies » JUNY FOTOGRÀFIC SANT JUST DESVERN 2016
JUNY FOTOGRÀFIC SANT JUST DESVERN 2016
12/05/2016
El Juny Fotogràfic celebra la quarta edició. Es fan 18 exposicions en espais singulars com Can Ginestar, el claustre de l’edifici Les Escoles i la planta superior de l’edifici del Mercat Municipal, a més dels jardins de Can Ginestar. El tret de sortida serà el 2 de juny als jardins de Can Ginestar, on inaugurarem l’exposició "Fem de Bomber" i l’entitat convidarà a una copa de cava a tots els assistents.
El Juny Fotogràfic 2016 comptarà amb fotògrafs com Txema Lacunza (Premio Nacional de Fotografía 2015), Manu Barreiro, Diego Pedra, Luis Franke, Asier Garagarza i Joan Pastor, també es faran exposicions de l’entitat convidada, AFTDAO, de Berga, a mes d’altres persones i entitats: Ignasi Marroyo, Carles Serraima, Arnau Villegas, Néstor Rives, Institut d'Estudis Fotogràfics de Catalunya, Càmera Club Sabadell i les fotografies de Raúl Villalba (Premi Catalunya 2015).
Aquest any comptarem amb més de 100 fotografies de la prestigiosa exposició de natura del concurs MontPhoto. I també es presentarà l’Exposició Col·lectiva de 15 sòcies i socis de l'AFSantJust, amb un total de 85 fotografies. Es podrà veure una selecció de fotos dedicades a barri de Bellsoleig ja que aquest any es compleix el 50 aniversari de l'inici de la construcció de les primeres cases i els 40 anys de la instal·lació del ancora a la Plaça de Montfalcone, les imatges provenen de col·leccions particulars i actualment formen part de l’Arxiu Històric de l’Ajuntament.
 
A més de les exposicions, està previst realitzar un taller de fotografia, un shooting múltiple i la projecció del documental d'Ignasi Marroyo "La calle en un instante", produit per Canal+.