Montphoto Fest 2022

Compartir

Notícies » Montphoto Fest 2022
Montphoto Fest 2022
10/10/2022
Aquest cap de setmana 7, 8 i 9 d’octubre,  s’ha celebrat presencialment Montphoto Fest 2022, després d’aquest dos anys de pandèmia, amb un gran èxit de participació.
 
El cartell de ponents ha estat fantàstic, amb Roberto Isotti i Micòl Ricci, Arturo Rodriguez, David Lindo, Alvaro Sanz, Arturo de Frías, Lara Jackson, Sergio Marijuan, Adriana Claudia Sanz, Ana Palacios, Peter Mather, Joan de la Malla , Francisco Márquez, i els grans David Doubilet i Jennifer Hayes.
 
La Gala de lliurament de premis, plena de emocions amb una gran actuació de la pianista YoKo Suzuki, es va fer entrega als guardonats del concurs on s’han rebut mes de 13.000 fotografies de 60 països, situant Monphoto com un dels concursos mes internacionals del planeta.
 
Destaquem la seva aposta pels joves, obrint un camí professional per a molts d’ells, que ens consta que esta sent fructífer, com es el cas d’aquest any de Sergio Marijuan.  
 
Sense cap tipus de dubte, Monphoto Fest, es ja, un dels esdeveniments del mon de la fotografia mes importants del planeta, no nomes de natura, si no en general.
 
Des de la Federació us donem l’enhorabona a tots els que formeu l’equip, per aquesta gran feina que esteu fent.