Obert el període de 10 dies d'al·legacions a les fotografies presentades a la Lliga

Compartir

Notícies » Obert el període de 10 dies d'al·legacions a les fotografies presentades a la Lliga
Obert el període de 10 dies d'al·legacions a les fotografies presentades a la Lliga
01/06/2023
Una vegada publicats els resultats de mes de maig de la Lliga, i per tant acabades les 8 convocatòries mensuals que conformen aquesta temporada, s'obre un període de 10 dies naturals, des del 1 al 10 de juny, on s’atendran i es resoldran totes aquelles reclamacions i/o al·legacions que hagin sorgit durant totes les convocatòries de la Lliga. Només s’atendran al·legacions dins d’aquests 10 dies específicament. 
 
Per tant, aquell soci participant a la Lliga, que consideri que ha de presentar alguna al·legació, pot fer-ho dintre del període mencionat, enviant un mail a info@federaciofotografia.cat exposant els fets i motius i aportant les proves que consideri necessàries per a que pugui ser valorat per la junta directiva i es pugui prendre una decisió al respecte, alterant si cal les classificacions finals, que es publicaran un cop s'acabi el període d'al·legacions.
 
Us volem recordar un dels punts que consta a les bases, que diu el següent:
 
AUTORIA i DRETS
Totes les fotografies han de ser preses del propi autor. Cada autor es responsabilitzarà totalment dels drets d’imatge i de qualsevol possible reclamació. No s’admetran fotografies presentades en anteriors edicions i/o convocatòries. En cas de reclamació s’hauran d’enviar els fitxers RAW de les fotografies presentades.
 
Per tant, en cas de dubte d’incompliment, es demanarà per part del responsable de la Lliga, el fitxer RAW per a la seva comprovació, tant per veure si totes les parts de la fotografia són fetes per l’autor, com per veure si es poden encabir en la categoria triada, en cas de que es participi en alguna categoria en concret de les set que actualment existeixen a la Lliga.
 
Us deixem de nou el document de les definicions de les categories per si necessiteu consultar-les.